Computer E en Zines


computerbladen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Computer E en Zines
Computer & Internet Ezine
Is de computer traag geworden, of lopen programmas vast? of werkt alles, maar bent u op zoek naar een virusscanner, spam filter of firewall? lees alles over windows, software en computer problemen in het computer hulp internet magazine.
http://www.Computermail.nl

Elektro E Zine
Elektro E Zine
http://www.elektro.be

Gamemail
Gratis wekelijkse gamenieuws per email
http://www.gamemail.nl

Linuxhotbox.com
Linux operating system home for linux information. and linux operating system distros. also tutorials for linux operating system
http://www.linuxhotbox.com/

Ms Office
Ms Office
http://www.microsoft.com/office/using/newsletter.asp

Netties
Netties
http://www.netties.be

Ondernemen En Internet
Ondernemen en internet.nl adviseert (startende) ondernemers met het starten van een eigen bedrijf. op deze website kunt gratis artikelen vinden over het runnen van een eigen bedrijf en wat er allemaal bij komt kijken bij het zelfstandig ondernemen.
http://www.ondernemeneninternet.nl

Sapenda Ict Editie
Sapenda Ict Editie
http://www.Sapenda.nl

Gerelateerd
 • Belgische uitgever van Clickx failliet verklaard
  Minoc Business Press, de uitgever van tijdschriften als Clickx en PC Magazine, is failliet verklaard door de rechtbank in Turnhout. Dat bevestigt managing…
 • Oplages Telegraaf en nrc . next stevig gedaald
  Nrc.next en De Telegraaf kampten in het eerste kwartaal met stevig dalende oplages. De grootste krant van Nederland liet ruim dertigduizend betaalde kranten minder drukken en nrc.next zo'n tienduizend. De andere landelijke kranten wisten de oplagedaling te beperken tot enkele duizenden, blijkt dinsdag uit cijfers van oplage-instituut HOI.
 • Thuis PC problemen oplossen is makkelijker dan u denkt
  edere computergebruiker loopt er vroeg of laat tegen aan: een computer die niet meer doet wat hij moet doen. Lees meer op PlusOnline.nl
 • Nederlandse versie Flipboard verschijnt (foto's)
  Flipboard, de populaire app die zich als 'sociaal tijdschrift' profileert, is sinds vandaag ook in het Nederlands verkrijgbaar. De nieuwe versie is te downloaden voor de iPhone en Android-toestellen.
 • Het jaar van: de media
  Het was een bijzonder zwaar jaar voor de media, met name voor de gedrukte. Sanoma, Telegraaf en Wegener kondigden harde saneringen aan, en TMG trok eindelijk de stekker uit Hyves. Uitgeverij HUB ging failliet en rivaal IDG zette een kwart van zijn personeel op straat. Dat komt allemaal niet als een grote verrassing.

 • Privacybeleid